Projektinhoitajaharjoittelija, sähkö, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektinhoitajaharjoittelija, sähkö, kesätyö
Hakuaika päättyy:
15.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Määräaikainen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Espoo

Oletko meidän kesäcaveri? 

Kesällä on kiva chillaa, mutta mikäs se on duuniakaan tehdessä, kun paikka vaan on oikea. Meillä on tarjota sinulle erittäin hyvä, jollei paras paikka aloittaa merkityksellinen työelämä. Lue alta lisää ja hae meille ensi kesäksi töihin! Palkkaamme lähes 200 kesäcaveria ympäri Suomen. 

Projektinhoitajaharjoittelija, sähkö, kesätyö - Espoo

Tulisitko keräämään sähköalan projektinhoidon käytännön kokemusta ammattilaisten oppiin ensi kesäksi? Etsimme sähköalan AMK opiskelijaa kesäcaveriksi Espooseen kiinteistöjen projektiliiketoimintaan. Kesätöitä meillä paiskitaan 22.5.-31.8. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi Caverionin ammattilaisten opissa. Projektien kohteet vaihtelevat niin julkisen kuin yksityisen sektorin uudis- ja saneerauskohteiden välillä. Tiimissä vastaat yhdessä muiden päälliköiden kanssa sähköprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä ja teet yhteistyötä projektissa toimivien eri sidosryhmien kanssa. Soveltuva tutkinto tehtävään on esimerkiksi sähköinsinööri tai ylempi AMK-tutkinto. Tehtävässä menestymistä edesauttaa talouden ja tarjouslaskennan perusteiden ymmärrys.

Jos homma alkoi kiinnostaa, niin tässä lisää siitä, mitä on olla meidän kesäcaveri. 

Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, opiskelualasi käytännön töihin ja vaikuttamaan omalla panoksellasi. Tämä ei ole yksinäisen suden touhuja: rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta irtoaa aina apua.

Summaten, tätä tarjoamme cavereillemme: 

  • lämpimän ja asiantuntevan työyhteisön 
  • monta tietä mielekkäisiin tehtäviin 
  • vakaan ja vastuullisen työnantajan 
  • yrityksen, joka kehittyy ja kehittää 

Ja jos haluat työskennellä käytännössä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi, niin Caverion on the paikka olla töissä! Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot, mutta saatat vielä palata meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä — moni muukin on tehnyt niin. Entisistä kesäcavereista on saatu näköhavaintoja meidän työmailla ja toimistolla työn touhussa vielä valmistumisen jälkeenkin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikön päällikkö Kenneth Matilainen p. 040 8437808 tai sähköpostitse kenneth.matilainen@caverion.com

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 15.2.2023 mennessä. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen läpi huolella.

 

Seuraa meitä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok 

Lue kesätöissä Caverion-uransa aloittaneiden projektijohtaja Samun ja automaatioasiantuntija Larin kuulumiset.

Lisää kokemuksia kesäcavereilta: 

Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/  
Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/  
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/  
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/  

Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät myös Instagramista hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme