03/08/2023 08:15:22

Paloilmoitinasentaja Kuopioon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Paloilmoitinasentaja Kuopioon
Hakuaika päättyy:
31.05.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kuopio

Caverion Suomi Oy, Länsi-Itä-Suomi, Kuopio 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt joukkoomme paloilmoitinasentajaa Kuopioon kiinteistöjen huoltoliiketoimintaan. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien (Autronica, Esmi, Panasonic, Prodex ja Eltek) konfigurointi-, asennus-, huolto-, kunnossapito- ja vikatyötehtävistä. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme.  

Odotamme sinulta

Asiakaslähtöisenä sekä joustavana tiimipelaajana tulet viihtymään tässä tehtävässä erinomaisesti. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. sähkö/elektroniikka) sekä savunpoisto- ja turvavalojärjestelmien tuntemusta, kuten myös aikaisempaa kokemusta paloilmoitinasennuksista. Omaat vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään henkilökohtainen turvallisuusselvitys.   

Tarjoamme sinulle

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten liikunta- ja hierontaetu sekä kattavat työterveyspalvelut. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa myös tuleviin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Niko Soininen, p. 050 571 2490 / niko.soininen@caverion.com 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.05.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.