02/20/2023 09:52:14

Opinnäytetyöntekijä, teollisuuden energiatehokkuus

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Opinnäytetyöntekijä, teollisuuden energiatehokkuus
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vierumäki

Caverion Industria Oy, Vierumäki 

Siintääkö sinulla valmistuminen horisontissa, mutta opinnäytetyö vielä tekemättä? Nyt on tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus opinnäytetyön tekijälle Vierumäen Versowoodin sahalla.

Opinnäytetyössä on tavoitteena sahan paineilmaverkoston energiatehokkuuden arviointi ja kehitystoimenpiteiden laatiminen. Tämä toimeksianto sopii esimerkiksi energia-, sähkö-, automaatio-, tuotanto- tai konetekniikan alan opiskelijalle.

Opinnäytetyö voi sisältää esimerkiksi: 

  • paineilmaverkoston nykytilanteen energiankäytön arvioinnin 
  • energiankäytöstä muodostuvien kustannusten arvioinnin 
  • verkoston toiminnallisuuden analyysin 
  • arvion tehokkuuspotentiaalista 
  • ehdotuksen toimenpiteiden kehittämiseksi 
  • mahdollisten toimenpiteiden vaikutusten arvioinnin 

Miten tämä toimeksianto edistää uraasi?

Energiatehokkuus ja -toimenpiteet ovat teollisuudelle tänä päivänä yhä tärkeämpiä ja tulevaisuudessa niiden osaajia ei ole riittävästi. Opinnäytetyössä pääset tutustumaan ja toteuttamaan hankkeen, jota arvostetaan, ja jolla on tulevaisuudessa lisääntyvä kysyntä.  Energian hinta on kasvussa ja vastuullinen toimintaympäristön kehittäminen energian säästötoimenpiteillä ja sitä kautta tuottavuuden sekä hiilijalanjäljen pienentäminen tulee olemaan tärkeä osa teollista tuotantotehokkuuden parantamista. 

Käytännön asioita

Voit aloittaa opinnäytetyön tekemisen heti, sopimuksen mukaan. Ohjaajanasi toimivat Caverion Industrian Vierumäen yksikön päällikkö ja kunnossapidon kehityspäällikkö. Tarjoamme tukea työhön liittyvän verkoston painehäviöiden arviointiin. Caverion maksaa opinnäytetyön suorittajalle palkkion 3000 € kertapalkkiona ja mahdolliset etukäteen sovittavat matkustuskorvaukset sekä järjestää opinnäytetyön suorittajalle turvakoulutukset ja suojavaatteet. Opinnäytetyötä on mahdollista suorittaa kunnossapitokorjaamon yhteydessä sijaitsevassa toimistotilassa ja osittain etänä. Tarvittaessa annamme myös tukea majoituksen etsimisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Mikko Vainonen p. 050 305 5790 tai sähköpostitse mikko.vainonen@caverion.com 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.