Opinnäytetyöntekijä: Insinööri, AMK

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Opinnäytetyöntekijä: Insinööri, AMK
Hakuaika päättyy:
28.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Määräaikainen
Yritys:
Caverion Suomi Oy

Caverion Suomi Oy, Asiantuntijapalvelut, Jyväskylä / Vantaa / Tampere

Sytytkö kiinteistöalan vastuullisuudesta ja energiatehokkuuden parantamisesta? Me etsimme nyt motivoitunutta ja talotekniikkaan perehtynyttä, AMK ins. opinnäytetyöpaikkaa vailla olevaa opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Lopputyösi aihepiiri liittyy olennaisesti olemassa olevien toimitilakiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämismahdollisuuksiin. Työskentelykaupunkisi voi olla joko Jyväskylä, Tampere tai Vantaa. Opintojesi suuntautuminen voi olla esimerkiksi energia-, ympäristö- tai talotekniikan insinööri.

Pääset itse vaikuttamaan työntekoosi ja työpanoksellasi tulee olemaan konkreettinen merkitys kiinteistöjen vastuullisuuden parantamisessa. Onnistumistasi on tukemassa ammattimainen, tiivis ja työtäsi arvostava tiimi.

 

Menestyt työssäsi

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Luonnollisesti halu oppia ja kehittyä ovat tärkeitä tekijöitä menestyksesi kannalta.

Kuvattu aihepiiri ja onnistunut opinnäytetyön laatiminen antaa hyvät valmiudet työllistyä Caverionilla kiinteistösektorin energiatehokkuuden ja vastuullisuuden pariin. Caverionilla kollegoinasi työskentelevät alan huippuasiantuntijat ja tehtävä tarjoaa loistavat edellytykset omalle kehitykselle.  Hae siis 28.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Niskakangas 040 648 3088.