03/20/2023 07:51:29

Mekaanisia kunnossapitoasentajia teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaanisia kunnossapitoasentajia teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
23.04.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Pori

Caverion Industria Oy, Pori

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisessa ja sopivasti haastavassa työympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia? Haemme nyt ammattitaitoisia mekaanisia kunnossapitoasentajia vakituiseen työsuhteeseen Poriin. Tässä tehtävässä vastaat mekaanisista huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä. Tehtäväsi vaihtelevat laaja-alaisesti eri kunnossapitotehtävistä projektitehtäviin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Caverion työpaikkana

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Katsomme eduksesi muun muassa seuraavia osaamisalueita:

  • Hitsaus TIG, MIG/MAG, puikko, sekä mekanisoitu hitsaus
  • Koneasennukset
  • Laakeroinnit
  • Haalaukset
  • Teräsrakennetyöt
  • Muovi-, metalli- ja lasikuituputkistot

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään: huomioithan, että sinulla ei tarvitse olla osaamista entuudestaan kaikista edellä mainituista osa-alueista; tarvittavat osaamisalueet täydennetään työn ohessa. Arvostamme toimeen tarttuvaa ja täsmällistä otetta työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Tehtävässä vaaditaan tulityö- ja työturvallisuuskortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Matti Sorvala p. 0408403200 tai sähköpostitse matti.sorvala@caverion.com ja rekrytointiprosessista rekrytointikumppani Eezy, Markus Manner, 0504781021, markus.manner@eezy.fi

Hae tehtävää 23.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.