LVIS-asentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVIS-asentajia
Hakuaika päättyy:
12.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Jyväskylä

Caverion Suomi Oy, Jyväskylä

Haemme nyt LVIS-taitoisia henkilöitä tiimimme vahvistukseksi kiinteistöjen huoltoliiketoimintaan Jyväskylään. Työsi voi koostua joko monipuolisista putkiasennustehtävistä tai IV asennus-, korjaus- ja ylläpitotehtävistä asiakaskohteissamme. Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Odotamme sinulta:

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Arvostamme alan (LVI/sähköasentaja) koulutusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Olet jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun, ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Reijo Niemi p. 050 3901843 tai sähköpostitse reijo.niemi@caverion.com

Hae tehtävää 12.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.