LVI-asentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVI-asentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
15.03.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kokkola

Caverion Industria Oy, Kokkola

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi LVI-huoltoasentajaa teollisuuden kohteisiin. Työnkuvasi koostuu monipuolisista LVI-asennus- ja korjaustehtävistä (mm. ilmastointi- ja putkiasennukset sekä ennakkohuolto) vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi sekä nautit esihenkilösi luottamuksesta.

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan ammatillisen koulutuksen ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta LVI-töistä. TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi, mutta sinulta ei vaadita hitsauspätevyyksiä. Toivomme, että sinulla on toimeen tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen työote sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Et myöskään tingi työturvallisuusasioista.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki; meillä viihdytään töissä ja tuetaan cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa mahdollisiin uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jyrki Myllymäki p. 050 3060436 tai sähköpostitse jyrki.myllymaki@caverion.com

Hae tehtävään 15.3.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.