LV-asentaja asuntotyömaille

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LV-asentaja asuntotyömaille
Hakuaika päättyy:
15.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Helsinki

Caverion Suomi Oy, Helsinki

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt tiimimme vahvistuksesi LV-taitoista tekijää pääkaupunkiseudulle urakkatöihin asuntotyömaille. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tehtäväsi

Etsitkö vaihtelevia työpäiviä, joiden aikana voit päästää kaiken osaamisesi valloilleen? Tyypilliset tehtäväsi sisältävät esimerkiksi lämpö- ja viemäröintitöitä sekä patteri- ja lattialämmitysasennuksia sisältäen hitsausta. Tulet työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä yhdessä asentajakollegoiden, työmaan työnjohdon sekä pääurakoitsijan ja muiden urakoitsijoiden edustajien kanssa. Sinulla on jatkuvasti tukenasi asentavan tiimin tuki.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut kuten kattavan työterveyspalvelun sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta talotekniikka-alan tehtävistä, mielellään ainakin vuoden ajalta. Edellytämme hitsaustaitoa; TIG- ja RST-hitsaus luetaan eduksi. Olet jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Teemu Poutiainen, p. 050 578 0205 tai sähköpostitse teemu.poutiainen@caverion.com

Hae tehtävää 15.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.