03/17/2023 10:09:58

Kylmäasentaja Raumalle

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmäasentaja Raumalle
Hakuaika päättyy:
23.04.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Rauma

Caverion Suomi Oy, Länsi-Itä-Suomi, Rauma

Etsimme nyt kylmäasentajaa tiimimme vahvistukseksi Raumalle. Tehtävässä tulet vastaamaan kylmäjärjestelmien asennus-, huolto sekä korjaustyöstä ja työpäiväsi vaihtelevat kaupan kylmäasennuksista teollisuuteen sekä pienempiin asennuksiin. Pääset myös tarkkailemaan asiakkaan kiinteistöomaisuutta ja tuotantoa sekä tunnistamaan mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet omilla sekä muiden vastuualueilla.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Odotamme sinulta:

Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto tai aiempaa kokemusta kylmäalan asennus- ja huoltotöistä. CO2-kylmätekniikan osaaminen luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön, sillä valittu tekijä tullaan perehdyttämään tähän. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy lisäksi yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat sekä kokemusta kylmätekniikasta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä ottamaan vastuun työsi jäljestä. Menestymistä tehtävässä edesauttaa hyvät tietotekniset taidot. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Kimmo Helander p. 050 595 5475.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 23.4.2023 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.