03/21/2023 11:29:25

Kylmäasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmäasentaja
Hakuaika päättyy:
23.04.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Lappeenranta

Caverion Suomi Oy, Lappeenranta

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääsee sopivasti haastamaan itseään? Saatat olla etsimämme kylmäasentaja tiimimme vahvistukseksi Lappeenrantaan. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista yksityistiloihin. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, ammattitaitoisen asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Odotamme

Menestyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyinen. Työkalut pysyvät hyppysissäsi ja sinulta löytyy kylmäluvat. Voit olla jo kokenut konkari kylmälaitteiden parissa toimimisessa tai sitten aloitteleva tulevaisuuden tekijä; tehtävässä asenne ja toimeen tarttuva työote ratkaisevat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kristofer Pöysti p. 050 438 0339 tai sähköpostitse kristofer.poysti@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 23.4.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.