01/11/2023 07:31:32

Kunnossapitoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitoasentaja
Hakuaika päättyy:
31.03.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Muhos

Caverion Industria Oy, Energia – Muhos / Leppiniemi

Haemme nyt neljää kunnossapitoasentajaa asiakaskohteisiimme. Uutena kunnossapitoasentajanamme työskentelet pääsääntöisesti voimalaitoksella ja vastaat laitoksen pienprojekteista, ennakkohuollosta sekä vikakorjauksista. Oletko motivoitunut ja asiakaslähtöinen teollisuuden kunnossapidon ammattilainen? Tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan! 

Tehtäväsi

Työpäiväsi koostuvat voimalaitoksen pienprojekteista, ennakkohuoltotehtävistä ja vikakorjauksista. Työ on päivätyötä. Työskentely myös muissa vesivoimalaitos kohteissa on mahdollista, joten matkustusvalmiutta/halukkuutta tarvitaan. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan sekä huipputiimin tuen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten epassi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/caverikirja.  

Odotamme

Hyvän asenteen lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. kone- ja tuotantotekniikan tutkinto). Omaat jo kokemusta prosessi- tai energiateollisuuden kunnossapidosta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sitoutumista pitkään työsuhteeseen ja halua olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä. Sinulta löytyy B-ajokortti.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys ja huumausainetestaus ennen työsopimuksen solmimista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta operatiivinen päällikkö Mika Annala sähköpostitse mika.annala@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-Konsultti Markus Manner p. 050 4781021 tai sähköpostitse markus.manner@eezy.fi

Hae tehtävää 31.3.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.