02/27/2023 07:42:18

Koneenasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Koneenasentaja
Hakuaika päättyy:
31.05.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ylöjärvi

Caverion Industria Oy, Ylöjärvi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme oma-aloitteinen koneasentaja vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Tässä tehtävässä vastaat teollisuuden huolloista ja vikakorjauksista vaihtelevissa asiakaskohteissamme Pirkanmaan alueella. Koneasennuksen lisäksi työskentelet myös teräsrakenteiden parissa. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Hyvät eväät tehtävään antaa aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä soveltavan alan koulutus. Ensisijaista onnistumisen kannalta on ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokyky sekä oma-aloitteisuus. Sinulla on täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia, ja sen lisäksi tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksi. Työssä olet tekemisissä tiimisi lisäksi myös asiakkaan kanssa, joten arvostamme yhteistyötaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Joonas Riihelä, p. 040 572 8843 tai sähköpostitse joonas.riihela@caverion.com.

Hae tehtävää 31.5.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Työ on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan huhtikuun alusta eteenpäin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.