Koneasentaja vesivoimayksikköön

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Koneasentaja vesivoimayksikköön
Hakuaika päättyy:
03.03.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi

Caverion Industria Oy, DIS Energia, Rovaniemi

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi koneasentajaa Rovaniemen Vesivoimayksikön toimipaikkaan. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Tehtävässä kuulut asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosten sekä teollisuuden mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Vastuullisena työnantajana panostamme työturvallisuuteen sekä työntekijöidemme hyvinvointiin kattavien työterveyspalvelujen ja liikunta- sekä kulttuurietujen voimin. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kokemusta teollisuuden kone-/laiteasentajana ja kokemusta hitsauksista sekä hydrauliikkajärjestelmien vianhausta ja huollosta. Olet työturvallisuusmyönteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Omaat toimeen tarttuvan otteen työntekoon sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä edellytetään matkustushalukkuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Juhani Kuusela, p. 0400 901869.

Hae tehtävää 3.3.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.