Kokoonpanija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kokoonpanija
Hakuaika päättyy:
17.02.2023
Yritys:
Huurre Technologies Oy
Sijainti:
Kuopio

Huurre Technologies Oy, Kuopio

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa ekologisuuteen, työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme tiimimme vahvistuksesi kokoonpanijaa Kuopioon. Työpäiväsi koostuvat erilaisista jäähdytys- ja lämmitysyksiköiden kokoonpanotehtävistä tehtaallamme.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Teräsputkiosien valmistus
  • Runkojen valmistus alumiinista
  • Koneikkojen kokoonpanotyö
  • Koeponnistukset

Odotamme

Arvostamme itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan ja laadukasta työjälkeä. Sinulla pysyy työkalut käsissä ja olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa. Katsomme eduksesi metallialan koulutuksen ja/tai työtaustan teollisuudesta sekä kokoonpanosta.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään vakituisessa työsuhteessa, haastavassa ja mielenkiintoisessa tehtävässä korkealaatuisten tuotteiden ja huipputiimin parissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja  kulttuuriedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.  Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huurteelta Tuotantopäällikkö Jyri Kuosmanen, p. 040 867 8448 ja hakuprosessista rekrytointikumppani Eezy, Markus Manner 050 4781021 tai sähköpostitse markus.manner@eezy.fi

Kiinnostuitko? Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian! Hae tehtävään viimeistään 17.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.