02/23/2023 11:24:41

Järjestelmäasiantuntija, sähköinen paloturva

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Järjestelmäasiantuntija, sähköinen paloturva
Hakuaika päättyy:
30.04.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere / Pirkanmaa

Etsitkö uusia haasteita sekä monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä sähköisen paloturvan parista? Haluatko kehittää asiantuntemustasi johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Saatat olla etsimämme järjestelmäasiantuntija sähköisen paloturvan tehtäviin. Ammattitaitoinen tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tehtäväsi

Työskentelet erityisesti paloilmoitinjärjestelmien ja sähköisen paloturvan ohjelmoinnin parissa eri kokoisissa projekteissa. Osallistut myös asennukseen, vuosihuoltoon, käyttöönottoon ja viankorjaukseen työmaiden kärkiasentajana, osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti. Asiakaskohteemme ovat Pirkanmaan alueella, mutta osaamisesi puitteissa voit osallistua myös etäohjelmointitehtäviin kansallisesti.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi menestymiseen. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on mielellään noin viiden vuoden kokemus paloilmoitinjärjestelmien kanssa toimimisesta ja sinulta onnistuu paloilmoitinjärjestelmien ohjelmoiminen. Katsomme eduksesi tuntemuksen turvavalaistus-, hätäkuulutus- ja savunpoistojärjestelmistä sekä turvatekniikan muut osa-alueet. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä ja asiakasrajapinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Jyri Ruissalo, p. 0505274914 tai sähköpostitse jyri.ruissalo@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.4.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.