02/17/2023 07:41:27

IV-Huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
IV-Huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
31.03.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vaasa

Caverion Suomi Oy, Vaasa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme IV-huoltoasentaja vahvistamaan rentoa ja asiantuntevaa Vaasan tiimiämme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon!

Tehtäväsi

Tässä tehtävässä työskentelet erityisesti IV- ja lämmityslaitteiden parissa. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi ennakkohuolto-, vianselvitys-, korjaus-, ja asennustehtävistä. Työpäiväsi päätteeksi raportoit päivän tekemiset mobiililaitteella. Tehtäväsi voidaan räätälöidä osaamisesi ja mielenkiinnonkohteittesi mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin cavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai sinulla on hyvä talotekniikan perustuntemus ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme koulutusta esimerkiksi LVI-, sähkö-, tai kylmäalalta sekä kiinteistöautomaation käytön ja valvonnan ymmärrystä sekä hallintaa. Olet jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun ja toimit luontevasti myös asiakkaiden kanssa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Toivomme, että sinulta löytyy ajantasaiset IT-taidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jani Saari p. 050 4766942 tai sähköpostitse jani.saari1@caverion.com

Hae tehtävää 31.3.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.