Huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
15.02.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Etelä-Suomi, Vantaa

Löytyykö sinulta kokemusta talotekniikan huollon työnjohtotehtävistä sekä kiinnostusta kylmäteknisiä järjestelmiä kohtaan? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään osaamistasi? Haemme nyt kylmäalan huoltopäällikköä Vantaan toimipisteeseemme. Huoltopäällikön tehtäviin kuuluu esihenkilötehtävien lisäksi huollon sekä ylläpidon asiakkuuksien ja sopimusten hallinta sekä vikakorjauksien ja laiteuusintojen tarjouslaskenta.

Tarjoamme

Tässä huoltopäällikön tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Meillä Caverionilla oman osaamisen kehittäminen, ammattitaidon ylläpitäminen sekä työcaverit ovat tärkeässä osassa. Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoammekin sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa ei tylsää päivää tule vastaan. Monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat koulutusmahdollisuuksien lisäksi mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (esimerkiksi kylmämestari, alempi tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava) sekä kokemusta talotekniikan huollon työnjohtotehtävistä. Omaat vahvan kokemuksen kylmäteknisistä järjestelmistä tai muista LVI-teknisistä järjestelmistä. Katsomme eduksi CO2-tekniikkaan perustuvien kylmäteknisten järjestelmien tuntemuksen ja hyvät tietotekniset taidot.  Asiakaslähtöinen asenne, vuorovaikutustaidot ja myyntihenkisyys ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Haku päättyy 15.2.2023. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Niko Virtanen, p. 050 311 1512 tai niko.virtanen@caverion.com.