Huoltopäällikkö, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, sähkö
Hakuaika päättyy:
31.01.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hämeenlinna

Caverion Suomi Oy, Hämeenlinna 

Toimintamme kasvaessa haemme huoltopäällikköä osaksi tiimiämme Hämeenlinnaan. Työpäiväsi koostuvat vaihtelevista tehtävistä sähkötekniikan parissa kiinteistöjen huoltoliiketoiminnassa. Oman asentajatiimin esihenkilötehtävät ja töiden myynti sekä organisointi kuuluvat myös työnkuvaasi.

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin. Meillä saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä suuren talon henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja laajan työterveyshuollon. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.   

Olet myyntihenkinen mahdollistaja. Järjestelmällisenä ihmisenä kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita. Teet mielelläsi laadukasta asiakaspalvelua ja yhteistyötä asiakkuuksien parissa. Työnkuva täsmentyy mielenkiintosi ja osaamisesi perusteella. Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Sinulta toivomme sähköalan kokemusta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä. Sinulla on myös tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Ennen kaikkea asenne on tärkein!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Yksikönpäällikkö Niko Syrjälä, p. 050 327 4154 tai niko.syrjala@caverion.com

Hae tehtävää 31.1.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!