Huoltoinsinööri tuulivoimaan

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltoinsinööri tuulivoimaan
Hakuaika päättyy:
28.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Industria Oy, Oulu tai Seinäjoki

Oletko luonteeltasi tarkka ja nautit ongelmanratkaisusta? Löytyykö sinulta innokkuutta kehittyä tuulivoima-alan ammattilaiseksi? Tule Caverionille vastaamaan tuulipuistojen sähkönjakelun kunnossapidosta ja suunnittelusta!

Toiminnan laajentuessa haemme tekijää vakituiseen työsuhteeseen tukemaan tiimimme toimintaa. Lähtökohtaisesti sijoitut Ouluun tai Seinäjoelle, josta käsin hoidat kohteisiin liittyviä suunnittelemattomia sekä suunniteltuja toimenpiteitä. Myös muut Caverion-toimipisteet ovat mahdollisia työhönottopaikkoja tapauskohtaisesti. Ensisijaisesti haemme sähköinsinööriä, mutta myös muut soveltuvat koulutustaustat, kuten tekniikan tai mekaniikka-alan osaajat, huomioidaan. Etsimällämme henkilöllä on vahva halu oppia uutta ja kehittää sekä syventää omaa osaamistaan jatkuvasti.

Tehtäväsi

Työtehtävinäsi vastaat sopimuskohteidemme huoltotoiminnasta sekä toimit asiakasrajapinnassa. Huoltotoiminnassa vastuullesi kuuluvat huoltojen suunnittelu, hankinnat, vastuualueesi kohteiden kokonaisvaltainen seuranta ja raportointi sekä sisäisesti että asiakkaillemme.

Odotamme sinulta

  • Matkustusvalmiutta
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja, kykyä niin itsenäiseen työhön kuin tiimityöskentelyynkin ja vastuullista työotetta
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Ei korkean- tai ahtaanpaikankammoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, joten ensisijaisesti odotamme innostunutta, oma-aloitteista ja uteliasta otetta työntekoon. Saat myös asiantuntijoidemme tuen työssäsi, sekä mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan ammattilaiseksi. Tähtäämme siihen, että voit jatkuvasti kehittää itseäsi tuulivoima-alan rautaisena ammattilaisena joko meillä tai muissa liiketoiminta-alueemme yksiköissä. Mukavat työcaverit, laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut mahdollistavat miellyttävän työskentelyn.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, sisältäen huumausainetestauksen.

Lähetäthän hakemuksen 28.2.2023 mennessä, mutta olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Alisa Hast p. 0407572309 / alisa.hast@caverion.com