01/11/2024 11:58:19

Tekninen kiinteistönhoitaja omatoimisiin tehtäviin Kittilään

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tekninen kiinteistönhoitaja omatoimisiin tehtäviin Kittilään
Hakuaika päättyy:
29.02.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Kittilä

Caverion Suomi Oy, Kittilä

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Toimintamme laajentuessa etsimme teknistä kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kittilän tiimiimme. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Pääset näyttämään osaamisesi vastaten monipuolisten kiinteistökohteidemme sisätilojen toimivuudesta ja erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä; tehtäviisi kuuluvat taloteknisten järjestelmien ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuukausitestit ja koestukset, perustason huollot sekä töiden raportointi sähköisiin kiinteistönhallintajärjestelmiin. Tehtävässä osallistut myös päivystysrinkiin.

Asiakaskohteemme koostuvat pääasiassa majoitus- ja kaupan alan kiinteistöistä, Kittilän ja Tornionjoen jokivarren alueella. Tehtävä on luonteeltaan omatoiminen; työskentelet yhteistyössä toisen teknisen kiinteistönhoitajamme kanssa, ja halutessasi saat käyttöösi firman auton.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Soveltuva koulutus, esim. kiinteistöhoitaja, talotekniikan/rakennusalan tutkinto
  • Aikaisempi kokemus teknisen kiinteistönhoidon tehtävistä siten, että kykenet itsenäiseen työhön
  • Ajantasaiset IT-taidot
  • Asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutustaidot, vastuullisuus
  • Työturvakortti

Katsomme eduksesi:

  • Muut mahdolliset kortit kuten ensiapu-, sähkö-, tuli- ja allastyökortit
  • Kokemus liikekiinteistöjen LVISA-järjestelmistä

Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jari Ervasti, jari.ervasti@caverion.com tai 0504634729.

Hae tehtävää 29.2.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.