03/14/2023 08:03:02

Huoltopäällikkö, sprinkleri

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Huoltopäällikkö, sprinkleri
Hakuaika päättyy:
19.05.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Toimintamme laajetessa haemme huoltopäällikköä osaksi sprinklerijärjestelmien ylläpitotiimiämme. Oletko asiakaslähtöinen, vuorovaikutustaitoinen ja motivoitunut alan ammattilainen? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Tehtäväsi

Tehtävässä vastaat sprinklerijärjestelmien asennus-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävistä, projektien ja huoltotöiden koordinoinnista ja oman asentajatiimin johtamisesta. Myös toimiminen asiakasrajapinnassa on tärkeä osa työnkuvaasi.

Tarjoamme 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän huoltopäällikkönä. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä / projektinhoidosta, ja tuntemusta sprinklerijärjestelmistä sekä soveltuvaa teknillistä koulutusta. Luonteeltasi olet myyntihenkinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun sekä sinulla on vahva näkemys hyvästä esihenkilötyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Jokinen p. 040 532 2321 tai sähköpostitse marko.jokinen@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 19.5.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä.