09/07/2023 07:40:25

AV-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
AV-asentaja
Hakuaika päättyy:
08.10.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku

Caverion Suomi Oy, Turku

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Onko sinulla kokemusta kattavien ääni- ja videojärjestelmien asennuksista, huolloista ja konfiguroinneista? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme AV-asentaja Turun tiimiimme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työpäiväsi sisältävät AV-järjestelmien huolto- ja projektitehtäviä: asennat ääni- ja videolaitteita sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja äänievakuointijärjestelmiä esimerkiksi konferenssihuoneisiin, auditorioihin, kauppakeskuksiin tai muihin julkisiin tiloihin. Työ pitää sisällään myös kaapelointia ja johdotusta. Luonnollisesti saatat laitteet toimintakuntoon eli teet myös tarvittavat konfiguraatiot.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Odotamme sinulta löytyvän AV-järjestelmien asennuskokemusta muutaman vuoden ajalta ja tehtävään soveltuvan koulutuksen (esimerkiksi AV-, tele-, tai sähköasentaja) sekä mahdollisesti tuntemusta IT-/verkkotekniikasta. Eduksi katsotaan myös äänievakuointijärjestelmien osaaminen. Suomen kielen lisäksi tehtävässä vaaditaan kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kyseessä on vakituinen positio, ja työn aloitusajankohta on joustava.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomas Riekki, p. 050 329 6961 tai tuomas.riekki@caverion.com ja rekrytointiprosessista rekrytointikumppani Eezy, Markus Manner 0504781021 tai markus.manner@eezy.fi.

Hae tehtävää 08.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.