02/06/2024 07:13:21

Turva-asentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Turva-asentaja
Hakuaika päättyy:
03.03.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Haemme ammattitaitoista turva-asentajaa Ouluun. Tehtävässä pääset tekemisiin monipuolisesti eri järjestelmien kanssa, niin turvatekniikka kuin lukitusjärjestelmienkin saralla. Osaamisalueeseesi kuuluu hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2024 asti.

Tehtävä edellyttää sopivaa teknisen alan (sähkö-, tai elektroniikka) perustutkintoa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy yli 5 vuoden kokemusta turvatekniikan asennuksista ja ohjelmoinnista, sekä valmis osaaminen Lenel -kulunvalvontajärjestelmästä ja Teleste kameravalvontajärjestelmästä.  Yleisesti tehtäviisi kuuluu laitteiden ja järjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto-, vianetsintä-, korjaus-, ylläpito- ja käyttöönottotehtävät uudis- ja peruskorjauskohteissa. 

Vaadimme kokemusta turvallisuusalan järjestelmistä ja työtehtävistä sekä turvallisuusalan tuote- ja järjestelmätuntemusta (mm. Abloy ja iLoq). Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn, tehokkaaseen asennustyöhön ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Tehtävään valittavan henkilön tulee läpäistä henkilökohtainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Keijo Mettovaara p. +358 50 3901355 tai sähköpostitse keijo.mettovaara@caverion.com

Hae tehtävää 3.3.2024 mennessä oheisen linkin kautta.