01/24/2024 10:29:28

Lukitus- ja turvatekniikan projekti- ja huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Lukitus- ja turvatekniikan projekti- ja huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
25.02.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hyvinkää, Hämeenlinna

Lukitus- ja turvallisuusalan ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa ja välittävässä työyhteisössä, jossa ollaan avoimia uusille näkökulmille ja autetaan toisiamme kehittymään? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme nyt lukitus- ja turvatekniikan projekti- ja huoltopäällikköä meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle tai Hämeenlinnaan.

Tarjolla on täydellinen tehtävä lukitus- ja turvatekniikan alan osaajalle, joka haluaa päästä vaikuttamaan toimintamallien ja prosessien muodostumiseen.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

 • Lukitus- ja turvatekniikan projektien toteutus ja läpivienti
 • Huoltotöiden organisointi
 • Asiakassuhteiden ylläpitoa
 • Myyntiä, tarjouslaskentaa ja liiketoiminnan kehittämistä tukevat tehtävät
 • Yhteistyö muun organisaation kanssa

Tehtävä muovautuu valitun tekijän perusteella. Rooliin voi halutessasi myös kuulua asentajatiimille esihenkilönä toimiminen. Yksikkömme toimii Hyvinkään ja Hämeenlinnan alueella – meillä on toimisto kummallakin paikkakunnalla, joten voit valita sinulle sopivamman toimipisteen.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

 • Tekninen ymmärrys ja osaaminen kulunvalvonta-, kamera-, rikosilmoitin-, lukitus- ja/tai sähköisen turvan järjestelmistä – vähintään muutaman vuoden kokemus alalta
 • Ymmärrystä lukitus- ja turvatekniikan liiketoiminnasta
 • Rutkasti oma-aloitteisuutta ja heittäytymiskykyä
 • Asiakaslähtöinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntihenkisyys
 • Hyvät tiimityö- ja IT-taidot
 • Turvallisuusalalle sopivat taustat: tehtävään valitulle henkilölle teetämme taustaselvityksen hakijan suostumuksella

Katsomme eduksesi alan kontaktiverkoston sekä aikaisemman kokemuksen lukitus- ja turvatekniikan projekti- ja työnjohtotehtävistä.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎  Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 25.2.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Niko Syrjälä; niko.syrjala@caverion.com tai 050 3274154.