05/29/2023 08:55:54

Sprinkleriasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sprinkleriasentajia
Hakuaika päättyy:
30.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Saatat olla etsimämme sprinkleriasentaja Vantaan tiimiimme. Työn pääpaino tulee olemaan sprinkleriasentajan tehtävissä pienprojektien parissa uudis- ja saneerauskohteissa, sisältäen myös huolto- ja asiantuntijatehtäviä vaihtelevissa asiakaskohteissamme kuten liikekeskuksissa, teollisuuskiinteistöissä, sairaaloissa, lentokentillä sekä toimistotaloissa. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki. Oletko sinä uusi caverimme?

Odotamme

Etsimme yhtä kokeneempaa sekä yhtä nuorempaa asentajaa: voit siis olla jo itsenäiseen työhön kykenevä kokenut konkari sprinklereiden parissa toimimisessa tai sitten oppimishaluinen tulevaisuuden tekijä; tällöin innokas, rohkea sekä toimeen tarttuva työote ratkaisevat.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tekninen koulutustausta (esim. talotekniset alat, ajoneuvo- tai koneasennus yms.), työkalut pysyvät hyppysissäsi ja taskussasi on B-ajokortti. Tärkeässä roolissa on myös mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa, joten arvostamme yhteistyötaitoja. Pienprojektien parissa ripeys sekä toimeen tarttuva asenne ovat ensisijaista. Työt suoritetaan pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta katsomme matkustusvalmiuden eduksesi.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi reilut henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Janne Nylund p. 050 4754189 tai sähköpostitse janne.nylund@caverion.com.

Hae tehtävään 30.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.