09/15/2023 07:28:26

Laitossuunnittelija, teräsrakenne- ja putkistosuunnittelu

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Laitossuunnittelija, teräsrakenne- ja putkistosuunnittelu
Hakuaika päättyy:
18.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Seinäjoki, Vaasa

Caverion Industria Oy, Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Seinäjoki / Vaasa

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme Seinäjoen tai Vaasan Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -yksikköömme laitossuunnittelijaa mm. layout-, laite-, teräsrakenne- ja putkistosuunnittelutehtäviin. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverionin asiantuntijaorganisaatiota tuottaen asiakkaillemme teollisuuden investointi- ja kunnossapitohankkeisiin liittyviä monipuolisia suunnittelutoimeksiantoja. Vastaat asiakkaidemme investointi- ja kunnossapitohankkeiden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta hyödyntäen suunnitteluohjelmistoja kuten Autodesk Inventor sekä tarvittaessa muita ohjelmistoja. Pääasiassa työskentelet toimistolta käsin, mutta tarpeen mukaan jalkaudut kentälle tutustumaan asiakaskohteeseen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien parissa, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä ja tuetaan Cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Odotamme sinulta

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa huomioiden työturvallisuuden osana asiantuntemustasi. Sinulla on jo mahdollisesti suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta teollisuuden laite-, putkisto-, teräsrakenne- tai layout-suunnittelutehtävistä sekä ympäristön kartoituksesta ja mittauksista. Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan insinöörikoulutuksen (esim. kone- tai prosessitekniikka). Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsomme mm. konedirektiivin, kemikaali- ja painelaitesäädösten ja -standardien tuntemuksen sekä 3D-suunnitteluosaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Antti Yliselä, p. +358 400 657 506 / antti.ylisela@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 18.10.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.