05/22/2023 10:10:32

Työnsuunnittelija / Työnjohtaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnsuunnittelija / Työnjohtaja
Hakuaika päättyy:
25.06.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo

Caverion Industria Oy, Porvoo / Kulloo 

Etsimme nyt pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työotteen omaavaa työnsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme Kilpilahden teollisuusalueelle. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työnsuunnittelijana vastaat putkisto- sekä mekaanisen kunnossapitotiimin työnsuunnittelusta ja olet valmis ottamaan ohjat myös työnjohdollisissa tehtävissä. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan sekä oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa. 

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi:  

  • Sinulla on teknisen alan koulutus (esim. insinööri tai teknikko) 
  • Sinulta löytyy osaamista PED-putkistojen ja painelaitekorjauksien osalta
  • Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä sekä mahdollisesti työnsuunnittelusta 
  • Omaat hyvät yhteistyötaidot sekä kommunikointikyvyt niin suomeksi kuin englanniksi 
  • Käytät luontevasti tietotekniikkaa  

Kilpilahden teollisuusalueen ja petrokemianteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta löytyvän rakentavaa ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta. Työturvallisuudesta emme tingi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Pasi Sormunen, p. 040 868 4676 tai sähköpostitse pasi.sormunen@caverion.com.

Hae tehtävään 25.06.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä.