06/11/2024 12:04:33

Rakennus- ja mekaniikkaharjoittelijoita (2 paikkaa), kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennus- ja mekaniikkaharjoittelijoita (2 paikkaa), kesätyö
Hakuaika päättyy:
07.07.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi

Tule meille kesäcaveriksi  

☀ Kesä on täällä taas! Etsimme kesäksi kahta rakennus- ja mekaniikkaharjoittelijaa Rovaniemelle noin kahden kuukauden ajalle, vähintään elokuun loppuun saakka. Meillä pääset työskentelemään vesivoimalaitoksessa mekaanisen- ja rakennuskunnossapidon aputöiden parissa, oman osaamisesi mukaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia. Toivomme, että pääsisit aloittamaan työssä mahdollisimman pian.

Onko sinulla intoa asiakkaan palvelemiseen ja uuden opetteluun, mutta kokemus vielä uupuu? Rekrytoimme kesätöihin sekä opintojen alussa olevia, että jo pidemmälle ehtineitä. Voit olla vasta ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa hakeva tai jo hankkinut kokemusta useammasta. Meille kaikki ovat tervetulleita 💙

👩🏻‍🤝‍🧑🏼 Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, saat kokemusta käytännön töistä ja vaikutat omalla panoksellasi – opit uutta! Saat mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen, kiinteistötekniikan ja teollisuuden osaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä. Meillä et ole yksin - rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta saat aina apua. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi. 

Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot tai saatat jopa innostua jatkamaan mahdollisuuden tullen tai vielä palata meille työharjoitteluun tai lopputyötä tekemään — moni on tehnyt niin ja jatkanut meillä hommia myös valmistumisen jälkeen. Osa on jäänytkin sille tielle pidemmäksi aikaa. ❤

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta 7.7.2024 mennessä. Tutustumme sinun hakemukseesi huolella ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Juhani Kuusela; +358 40 0901869 tai juhani.kuusela@caverion.com. Parhaiten tavoitat Juhanin viikoittain ti-pe klo 8–11 välisenä aikana.

Tutustu aiempien kesäcavereiden kokemuksiin:

Lisää cavereiden fiiliksiä Caverikirjassa!

Seuraa meitä somessa: 
Facebook  Instagram  YouTube LinkedIn  X  TikTok