09/18/2023 12:42:13

Teollisuuden sähköasentajia

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuuden sähköasentajia
Hakuaika päättyy:
29.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Porvoo

Caverion Industria Oy, Kilpilahti, Kulloo

Haemme nyt teollisuuden sähköasentajia tiimimme vahvistukseksi Kullooseen. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääasiassa teollisuusalueella petrokemian suurasiakkaidemme tuotantolaitoksilla sähkönjakeluun ja prosessisähköistyksiin liittyvissä palvelusopimus- ja investointiprojekteissa sekä kunnossapidollisissa hankkeissa.

Työtehtäviisi kuuluvat teollisuuden monipuoliset pien- ja keskijänniteasennukset muuntamoissa sekä muut sähkövoimatekniikan kunnossapitoon liittyvät asennustehtävät. Työtä tehdään pääasiassa pareittain. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän Suomen suurimmassa petrokemian teollisuuden keskittymässä. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen tiimin tuki antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä myös erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Odotamme sinulta

Hyvät eväät tehtävään antaa alan koulutus sekä aikaisempi kokemus sähköasennuksista. Työskentelet vastuuntuntoisesti ja työturvallisuus edellä. Tulet toimeen tiimissä kuten myös asiakkaiden kanssa; sinulle tärkeitä arvoja ovat hyvä tiimihenki sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Otamme huomioon myös vastavalmistuneet tulevaisuuden osaajat; kokemuksen puutteen voit kompensoida innokkaalla asenteella ja työhön tarttuvalla, oma-aloitteisella otteella.

Eduksi luetaan:

  • teollisuuden muuntamo- ja keskijänniteasennusten työkokemus
  • sähkönjakelulaitteiden ja -järjestelmien sekä käyttöönottomittausten perustuntemus
  • arvostamme pitkän aikavälin sitoutuneisuutta

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Mikko Syväoja, p. 050 390 0631.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 29.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Kutsumme potentiaalisia hakijoita haastatteluun 1.10 alkaen.