11/10/2023 07:53:48

Automaatioasentaja rakennusautomaatiojärjestelmiin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Automaatioasentaja rakennusautomaatiojärjestelmiin
Hakuaika päättyy:
09.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Suomi Oy, Oulu

Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääsee sopivasti haastamaan itseään? Saatat olla etsimämme automaatioasentaja tiimimme vahvistukseksi Ouluun. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tulet työskentelemään rakennusautomaation asennus-, kunnossapito- ja huoltotehtävissä uudis- ja saneerauskohteissa osana automaatiotiimiämme. Työtehtäviisi kuuluvat rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden kuten antureiden, kenttälaitteiden, alakeskusten ja huonesäädinten asennus- ja kytkentätyöt. Tyypillisiä asiakaskohteitamme ovat muun muassa Oulun seudun ja Pohjois-Pohjanmaan liikekiinteistöt ja julkiset rakennukset kuten koulut.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä

  • Soveltuva koulutus kuten sähkö- ja/tai automaatioasentaja
  • Aikaisempi kokemus esimerkiksi rakennusautomaatiojärjestelmistä, valaistuksen ohjausjärjestelmistä ja/tai LVIAS-järjestelmistä – kykenet itsenäiseen työhön
  • Yleiset tiimityötaidot: olet joustava ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Asiakaslähtöisyys: otat asiakkaan tarpeet huomioon
  • Ajantasaiset IT-taidot

Katsomme eduksi:

  • tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON
  • automaatio-, sähkö- ja LVI-kuvien tulkitsemistaidot
  • perusosaaminen tuotteiden kuten taajuusmuuttajien parametrointiin
  • sähkötyökokemus mm. taajuusmuuttajien vaihto tai pienet ryhmäkeskusmuutokset

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Tero Karvonen, p. 050 4751819, tero.karvonen@caverion.com tai Aleksi Holappa, p. 050 5600661, aleksi.holappa@caverion.com.

Hae tehtävää 9.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jo hakuaikana, joten tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.