05/08/2023 10:30:50

Kylmäasentaja, projektit

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmäasentaja, projektit
Hakuaika päättyy:
31.10.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin?  Toimintamme laajetessa etsimme kylmäasentajia tiimimme vahvistukseksi Tampereelle. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista liikekiinteistöihin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän kylmäasentajan perustutkinnon ja muutaman vuoden työkokemuksen alalta. Katsomme eduksesi yli 3kg kylmäluvat sekä ilmastointijäähdytys- ja CO2-kokemuksen. Viihdyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän tilannetajun vaihtuviin asiakastilanteisiin. Tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Huoltopäällikkö Mikko Pukki p. 0504725337 tai sähköpostitse mikko.pukki@caverion.com.

Hae tehtävää 31.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.