03/07/2023 11:38:27

Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon
Hakuaika päättyy:
16.04.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Jämsä

Caverion Suomi Oy, Jämsä Halli

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääsee sopivasti haastamaan itseään? Saatat olla etsimämme sähkötaitoinen vahvistus tiimiimme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!  

Tehtäväsi

Haemme motivoitunutta sähköasentajaa asiakaskohteeseemme vaihteleviin ja monipuolisiin sähköasennustöihin. Työhönottopaikkana toimii Jämsän Halli ja asiakaskohteet ovat mm. teollisuuskiinteistöjä ja -rakennuksia. Asentajan vastuulla ovat kiinteistöjen sähkölaitteiden asennukset, kunnossapito ja huolto. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteessamme. Toimit osana työryhmää sekä yhteistyössä asiakkaiden edustajien kanssa.  

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi menestymiseen. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan tutkinto sekä kokemusta sähkötöistä, kunnossapidosta ja sähkö- ja automaatioasennuksista. Edellisten lisäksi arvostamme myös vahvaa osaamista ja kokemusta talotekniikan sähkö- ja automaatiojärjestelmistä. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa ja kestät myös kiireisen työympäristön tuomaa painetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Aleksi Kaurto p. 050 5360573 tai sähköpostitse aleksi.kaurto@caverion.com.  

Hae tehtävää 16.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.