05/19/2023 12:15:32

Prosessiautomaatioasentaja / Sähköasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Prosessiautomaatioasentaja / Sähköasentaja
Hakuaika päättyy:
11.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tornio

Caverion Suomi Oy, Tornio

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme sähköasentaja vakituiseen työsuhteeseen Tornioon. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Työpäiväsi painottuvat erityisesti pressiautomaatioon liittyviin asennuksiin ja kunnossapitoon, ja tehtäväsi sisältävät myös monipuolisia yleissähkötöitä kuten korjaustehtäviä, tarkastuksia, antureitten kalibrointia sekä vianetsintöjä Tornion terästehtaan alueella. Olet osa neljän hengen sähkötiimiämme ja toimit yhteistyössä rakennus- ja LVI-tiimiemme kanssa.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi; saat kokonaisvaltaisen perehdytyksen tehtävään. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän sähköalan koulutuksen sekä mielellään muutaman vuoden kokemuksen automaatio/sähkötöistä. Kykenet itsenäiseen työhön ja samalla haluat olla tiimin vahva ja yhtenäinen lenkki. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon. Työturvallisuudesta emme tingi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Teemu Ollila 050 3289350 tai sähköpostitse teemu.ollila@caverion.com.

Hae tehtävää 11.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.