03/17/2023 09:46:36

Sähkö/automaatiosuunnittelija teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö/automaatiosuunnittelija teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
16.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi

Caverion Industria Oy, Rovaniemi / Kemi

Sähkösuunnittelijana pääset toimimaan laaja-alaisesti teollisuuden parissa. Työskentelet suunnittelu- ja projektitehtävissä lähellä asiakasrajapintaa. Pääset hyödyntämään urasi varrella kertynyttä osaamistasi ja kokemustasi. Voit olla myös urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden huippuosaaja – tällöin tehtäväsi sopeutetaan osaamisesi mukaan. Työtehtäviesi pääpaino tulee olemaan asiakkaidemme palvelu sähkö- ja automaatiosuunnittelutöiden parissa. Selvitystyöt ja käyttöönottotehtävät asiakaskohteissa ovat myös osa työnkuvaasi. Työhönottopaikkakuntasi voi olla Rovaniemi tai Kemi.

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevä Teemu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 

”Työtehtäviini kuuluu teollisuuden sähkö- ja automaatio kenttäsuunnittelutyöt sisältäen mm. kentällä tehtäviä selvityksiä, sähköpiirien suunnittelua, mitoituksia ja selektiivisyystarkastelua sekä laitteistomäärityksiä. Automaation kenttäsuunnittelutyöt ovat pääasiassa instrumenttipiirien suunnittelua, IO-liityntäsuunnittelua ja kenttäväyläsuunnittelua sekä laitteistomäärityksiä. Työssäni parasta on hyvät työkaverit, työtehtävien monipuolisuus, haastavuus, mahdollisuus uuden oppimiseen sekä asiakkaan ongelmien ratkaiseminen.”

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on insinöörin koulutus (esim. sähkö- tai automaatiotekniikka), sekä kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta. Sinulla on osaamista CAD piirto-ohjelmien käytöstä (esim. Cadmatic, Autocad). Eduksesi katsotaan myös tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien, sekä verkostolaskentaohjelmistojen osaaminen. Tehtävässäsi suoriutuminen edellyttää myös oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työskentelyolosuhteisiin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa toimintaamme: https://www.caverion.fi/katalogi/palvelut/teollisuusautomaatio/

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta 16.4.2023 mennessä. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jussi Uusitalo, p. 0404851487 tai sähköpostitse jussi.uusitalo@caverion.com