03/06/2023 08:02:12

Sähkösuunnittelija teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkösuunnittelija teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
07.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Seinäjoki

Caverion Industria Oy, Seinäjoki

Sähkösuunnittelijana pääset toimimaan laaja-alaisesti teollisuuden parissa. Työskentelet suunnittelu- ja projektitehtävissä lähellä asiakasrajapintaa. Pääset hyödyntämään urasi varrella kertynyttä osaamistasi ja kokemustasi. Voit olla myös urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden huippuosaaja. Työtehtäviesi pääpaino tulee olemaan asiakkaidemme palvelu sähkö- ja automaatiosuunnittelutöiden parissa. Selvitystyöt ja käyttöönottotehtävät asiakaskohteissa ovat myös osa työnkuvaasi.

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevä Teemu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 

”Työtehtäviini kuuluu teollisuuden sähkö- ja automaatio kenttäsuunnittelutyöt sisältäen mm. kentällä tehtäviä selvityksiä, sähköpiirien suunnittelua, mitoituksia ja selektiivisyystarkastelua sekä laitteistomäärityksiä. Automaation kenttäsuunnittelutyöt ovat pääasiassa instrumenttipiirien suunnittelua, IO-liityntäsuunnittelua ja kenttäväyläsuunnittelua sekä laitteistomäärityksiä. Näiden lisäksi työhöni kuuluu myös sähkö- ja automaatio kenttäsuunnitteluprojektien pääsuunnittelijan tehtävät, projektinhoito, asennustarkastukset ja valvonnat sekä käyttöönottotehtävät. Työssäni parasta on hyvät työkaverit, työtehtävien monipuolisuus, haastavuus, mahdollisuus uuden oppimiseen sekä asiakkaan ongelmien ratkaisu.”

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on insinöörin koulutus (esim. sähkö- tai automaatiotekniikka), sekä kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta. Sinulla on osaamista CAD piirto-ohjelmien käytöstä (mm. Cadmatic, Autocad). Eduksesi katsotaan tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien, sekä verkostolaskentaohjelmistojen osaaminen. Tehtävässäsi suoriutuminen edellyttää myös oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työskentelyolosuhteisiin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.

Yksikkömme

Toteutamme teollisuusautomaatio-, sähköistys- ja instrumentointiprojekteja useille teollisuuden aloille, kuten energia-, elintarvike- ja puunjalostuslaitoksille sekä metalliteollisuudelle. Kattavimmat referenssit meillä on energiateollisuuden kohteista. Ratkaisumme helpottavat asiakkaidemme elämää ja säästävät heidän aikaansa, sekä varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia. Palveluillemme on kova kysyntä ja olemme kasvava organisaatio. Haemmekin nyt useita uusia osaajia vauhdittamaan kasvua! Käy tutustumassa toimintaamme: https://www.caverion.fi/katalogi/palvelut/teollisuusautomaatio/

Tule mukaan!

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 7.4.2023 mennessä. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään yksikönpäällikkö Timo Sedig, p. 040 7100564 tai sähköpostitse timo.sedig@caverion.com