08/29/2023 11:55:34

Sähköasentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
15.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ylöjärvi

Caverion Industria Oy, Ylöjärvi 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko sinä uusi vahvistuksemme? 

Tehtäväsi

Työnkuvasi koostuu erilaisista teollisuuden prosessisähkö- ja automaatioasennuksista, huoltotehtävistä kuten korjaus- ja ylläpitotoiminnasta sekä projektiluontoisista tehtävänannoista. Asiakaskohteemme ovat monipuoliset; toimit esimerkiksi paperi- ja kemianteollisuuden asiakkuuksissa Pirkanmaan alueella. Tehtävänkuvasi muovautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella; voit suorittaa esimerkiksi myös instrumentointitöitä ja kokeneille tekijöille on mahdollisuus komennus/reissutöihin valtakunnallisesti tai ulkomailla.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme 

Toivomme sinulta löytyvän alan koulutuksen sekä useamman vuoden kokemuksen teollisuuden sähköasennuksista. Valmius satunnaisiin komennus/reissutöihin on eduksesi. Sinulla on toimeen tarttuva ja täsmällinen ote työntekoon, ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia, kun taas tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksi.

Työn aloitus on joustavasti syksyllä 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Projektipäällikkö Heikki Haataja puh. 050 5748565 tai heikki.haataja@caverion.com.

Hae tehtävää 15.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia elokuussa, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.