08/18/2023 07:08:19

Kunnossapitoasentaja  

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kunnossapitoasentaja  
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vaasa

Caverion Industria Oy, Vaasa 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin?  Oletko asiakaslähtöinen ja onko työturvallisuus tärkeä osa työskentelyäsi? Haemme oma-aloitteista tuotantolaitteiden mekaanista kunnossapitoasentajaa Vaasan alueelle. Tehtäviisi kuuluu teollisuuden mekaaniset asennukset, korjaukset ja huollot. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?  

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.   

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kuntoremontit, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sisältäen esimerkiksi fysioterapeutin ja psykologin palvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/  

Toivomme sinulta 

Hyvän asenteen lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus; esim. kone- tai tuotantotekniikan tutkinto. Sinulla on jo kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai konepajatyöstä. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin.    

Toivomme sinulta sitoutuneisuutta työhön ja halua olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiämme.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kari Mattila p. 0408607036, kari.mattila@caverion.com

Hae tehtävää 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.