09/21/2023 07:53:50

Projektinhoitaja, kiinteistöautomaatio

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Projektinhoitaja, kiinteistöautomaatio
Hakuaika päättyy:
15.10.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi, Tampere

Oletko kiinnostunut kehittämään Suomen kiinteistöjen energiatehokkuutta ja ihmisten hyvinvointia älykkäissä ja kestävissä rakennetuissa ympäristöissä? Haluatko ottaa vastuuta kattavasta kokonaisuudesta sekä projektien läpiviennistä? Etsimme projektinhoitajaa vastaamaan automaation projekteista Pirkanmaan alueella. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tässä tehtävässä vastaat monipuolisesti kiinteistöautomaation projekteista. Projektit lähtevät liikkeelle asiakas- ja työmaakokouksista. Tämän jälkeen laadit suunnitelman käytettävistä laitteista, antureista ja ohjausjärjestelmistä huomioiden aikataulun, tavoitteet ja budjetin, jonka jälkeen toteutat ohjelmoinnin sekä käyttöönoton, myös valvoen asennusprosessia. Yhtenä päivänä siis suunnittelet projektintoteutusta toimistolla ja toisena päivänä puet suojavarusteet päällesi ja suuntaat asiakkaan työmaalle. Luonnollisesti tehtäviisi kuuluu myös automaatiojärjestelmien testaus ja vianhaku sekä dokumentointi. Asiakaskohteitamme ovat esimerkiksi kunnalliset toimijat, kaupat, kerrostaloyhtiöt sekä rakennusfirmat.

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevä, mahdollinen tuleva tiimicaverisi Hannu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 

”Työ on todella monipuolista, jokainen päivä on siis erilainen. Kiteyttäisin tämän tehtävän työmaaprojektinhoitoon, ohjelmointiin ja käyttöönottoon, kokouksiin, dokumentointiin sekä Excelin käyttöön. Varmistelen myös, että asentajilla on kaikki ok kentällä. Parasta tiimissämme on nuorekas ilmapiiri – läppä lentää.”

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme sinulta

Hyvät eväät tehtävään antaa esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinöörin koulutus. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi muttei välttämätöntä; kokemuksen puutetta voit kompensoida valmiudella omaksua uusia asioita, reippaalla asenteella sekä ajantasaisilla tietotaidoilla. Tehtävät muovautuvat vastaamaan osaamistasoasi. Toivomme sinulta kuitenkin löytyvän aikaisempaa kokemusta kiinteistöautomaatiosta vähintään esimerkiksi asennuksen puolelta. Työtä tehdään asiakasrajapinnassa sekä yhteistyössä tiimin kesken; näin ollen kommunikointikyvyt sekä asiakaslähtöisyys ovat välttämättömiä.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa Niko Niemi, 050 3901822 tai niko.niemi@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Sisällytäthän myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pian: tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.