03/20/2023 07:33:52

Mekaaninen projekti-insinööri teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaaninen projekti-insinööri teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
23.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Kemi

Caverion Industria Oy, Kemi

Toimintamme kasvaessa haemme Kemiin projekti-insinööriä työskentelemään laaja-alaisesti teollisuuden mekaanisen puolen projektien pariin. Työssä vastaat itsenäisesti erilaisten asiakasprojektien läpiviennistä, raportoinnista ja dokumentoinnista, osallistut asennusvalvontaan kunnossapidon ja mekaanissen asennuksen osalta sekä toimit linkkinä asiakkaiden, Caverionin ja toteuttavien organisaatioiden välillä, myös kentällä. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan tehtäviisi, sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia hoitaen ja ratkaisuja luoden. Olet myös mukana myynnissä, sekä tulet aktiivisesti ylläpitämään, kehittämään ja luomaan uusia asiakassuhteita alueellasi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ammattitiimin tuen ja mielekkään työn kasvavassa yrityksessä, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan, sekä joustavat työajat, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja oma työterveyshuolto. Caverionilla rakennetaan vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa toimintaamme: https://www.caverion.fi/katalogi/palvelut/teollisuuden-suunnittelu-ja-asiantuntijapalvelut/

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy esimerkiksi insinöörin tai DI:n koulutustausta sekä kokemusta projektinhoidon tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Teollisuus on työympäristönä sinulle tuttu ja ymmärrät kunnossapitoasennuksen periaatteet; sinulla voi olla esimerkiksi kokemusta kunnossapitoasentajan työstä. Onnistut tehtävässä ollessasi oma-aloitteinen, joustava, vuorovaikutustaitoinen, vastuullinen sekä paineensietokykyinen ja langat pysyvät käsissäsi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta 23.4.2023 mennessä. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jussi Uusitalo, p. 0404851487 tai sähköpostitse jussi.uusitalo@caverion.com