11/15/2023 10:06:28

Rakennuttajakonsultti, sähkö (mm. tele, rakennusautomaatio ja turva)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennuttajakonsultti, sähkö (mm. tele, rakennusautomaatio ja turva)
Hakuaika päättyy:
10.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa   

Etsitkö vastuullista, vakavaraista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Projektinjohtoliiketoiminnan kasvun myötä haemme vahvistuksia vastaamaan pienten ja keskisuurten projektien johtamisesta Vantaalle. Työskentelet ensisijaisesti sähkö-, automaatio- ja/tai talotekniikan projekteissa, kuten tele, rakennusautomaatio ja turvajärjestelmien parissa – työtehtäväsi muokkautuvat osaamisalueittesi mukaan. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme? 

Tehtäväsi  

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:  

  • projektien aikataulutus   
  • budjetointi ja riskienhallinta  
  • yhteistyö asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa  
  • laadunvarmistus sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.   

Työssäsi pääset kehittämään rakennuttamisprosesseja ja –menetelmiä, sekä varmistamaan projektien sujuvuuden ja onnistumisen ammattitaitosi avulla. Voit erikoistua esimerkiksi sähkö- tai energiapuolen tehtäviin. 

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa; esimerkiksi sähkö-, rakennus-, tai talotekniikkainsinööri.
  • vahvaa kokemusta ja näkemystä rakennuttamisesta sekä projektinjohdosta.
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa.
  • innokkuutta kehittää omaa osaamista ja rakennuttamisprosesseja.
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Menestymistä tehtävässä edesauttaa määrätietoinen ja tavoitteellinen ote projektien johtamiseen. Roolissasi on tärkeää edistää ja kehittää yhteistyötä; saat tiimisi puhaltamaan yhteen hiileen, ja toimit itsekin mielelläsi eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jari Pere p. 0447558728 tai sähköpostitse jari.pere@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 10.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.