05/24/2023 07:03:26

Putkihitsaaja ja -asentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Putkihitsaaja ja -asentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
11.06.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä

Caverion Industria Oy, Jyväskylä ja Äänekoski

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Toimintamme laajentuessa etsimme tiimimme vahvistukseksi putkihitsaajaa/-asentajaa Jyväskylään ja Äänekoskelle. Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevia teollisuusputkistojen asennus- ja hitsaustehtäviä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Odotamme sinulta löytyvän voimassa oleva (tai valmiutta suorittaa) kirkkaan ja mustan materiaalin hitsauspätevyys sekä puikko- ja tig-hitsaustaitoa. Luonteeltasi olet työhön tarttuva, joustava sekä vastuuntoinen tiimityöskentelijä. Tämän lisäksi katsomme eduksi:

  • kokemusta teollisuusputkistojen asentamisesta
  • ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemista
  • PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemus ja asennuskokemus

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho p. 040 7265 133 tai sähköpostitse Jukka.Alho@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 11.6.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.