09/18/2023 05:07:22

Mekaaninen kunnossapitoasentaja teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Mekaaninen kunnossapitoasentaja teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
22.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Lapua, Kauhava

Caverion Industria Oy, Lapua/Kauhava

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme tiimiimme teollisuuden mekaanista kunnossapitoasentajaa asiakaskohteeseemme monipuolisiin tehtäviin Lapuan ja Kauhavan alueille. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko sinä uusi vahvistuksemme?  

Tehtäväsi

  • Laitteiden säännöllisten huoltotoimenpiteiden tekeminen; tarkistukset sekä vianmääritykset
  • Vaadittavien korjaustoimenpiteiden suorittaminen
  • Turvallisuudesta huolehtiminen
  • Kunnossapito-ohjelmien seuraaminen ja kehitys; vikatilanteiden ennaltaehkäisy
  • Dokumentointi ja raportointi tehdyistä toimenpiteistä

Keskeinen tehtäväsi on varmistaa, että teollisuuslaitteistot ja -koneet toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Osaamisesi mukaan tehtävä voi myös sisältää hitsausta.

Tarjoamme 

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Toivomme sinulta

Hyvän asenteen lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus; esimerkiksi kone-, hydrauliikka-, sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto. Omaat jo kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja näin ollen kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on valmius sitoutua tehtävään ja kyky ratkaista haasteita pitkäjänteisesti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimerkiksi prosessiteollisuuslaitoksen kunnossapidosta. Osaaminen uudis- ja muutosasennuksista sekä hitsauksesta ja koneistuksesta on eduksesi. Teollisuuden prosessientuntemus (pumput ja venttiilit) helpottaa työhön perehtymistä.

Pystyt suunnittelemaan omaa toimintaasi ja työskentelet sujuvasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä, työturvallisuus edellä. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuulliset IT-taidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Erkko Eklund, p. 040 5805 059 tai sähköpostitse erkko.eklund@caverion.com

Hae tehtävää 22.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.