11/10/2023 07:58:28

Kylmätekniikan huoltopäällikkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmätekniikan huoltopäällikkö
Hakuaika päättyy:
15.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Suomi Oy, Oulu 

Kiinnostaako sinua ura suuressa, moderneimpia jäähdytyksenteknologioita hyödyntävässä yrityksessä? Löytyykö sinulta esihenkilötyökokemusta ja kokemusta asiakastyöstä? Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kylmätiimin huoltopäällikkö Oulun toimipisteeseemme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä asiakaslähtöinen tekemisen meininki.

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluvat kylmäasentajien esihenkilötehtävien lisäksi huollon asiakkuuksien päivittäinen hoitaminen, sekä vikakorjauksien ja laiteuusintojen tarjouslaskenta. Tämän lisäksi vastaat pienempien projektien toteutuksista ja läpiviennistä asiakkaillemme. Osallistut myös monipuolisesti kylmä- ja energialiiketoiminnan myynti- ja kehitystoimintaan. Asiakaskohteemme ovat pääasiassa Pohjois-Pohjanmaalla, ja ne koostuvat kaupan kylmän kohteista sekä muista kylmätekniikkaa hyödyntävistä kiinteistöistä.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kriittisien toimintojen varmistaminen. Me teemme mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme sinulta

Edellytyksenä tehtävään on aikaisempi talo- tai kylmätekniikan esihenkilö- tai työnjohtokokemus sekä soveltuva tutkinto kuten, LVI- tai sähkötekniikaninsinööri, kylmämestari tai muu teknillinen koulutus. Kokemus tarjouslaskennasta on eduksesi. Arvostamme hakijassa hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta asiakastyöstä; näytät tietä lempeästi, mutta jämäkästi - osaat innostaa omaa tiimiäsi ja toimit asiakaslähtöisesti. Työskentelytapasi on itsenäinen sekä tavoitteellinen, ja sinulta löytyy rauhallista organisointikykyä sekä ajantasaiset tietotekniset taidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Miikka Häyrynen p. 050 3901711 tai sähköpostitse miikka.hayrynen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.