11/21/2023 13:23:25

Asiakaslähtöinen kirvesmies kiinteistöhuoltoon ja -asennukseen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Asiakaslähtöinen kirvesmies kiinteistöhuoltoon ja -asennukseen
Hakuaika päättyy:
17.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Suomi Oy, Tampere / Pirkanmaa

Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt asiakaslähtöistä ja tarkkasilmäistä kirvesmiestä monipuolisiin kiinteistökunnossapitotehtäviin tiimimme vahvistukseksi Pirkanmaan alueelle, vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko sinä uusin vahvistuksemme? 

Tehtäväsi

Tehtäväsi koostuvat erittäin monipuolisista rakennusalan tehtävistä kuten purku-, rakennus-, asennus- ja lopullisista pinnoitustehtävistä – saatat projektit loppuun asti viimeistellen, laatu edellä. Asiakaskohteemme vaihtelevat aina teollisuuslaitoksista erilaisiin liikerakennuksiin ja toimitiloihin, ja ne sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Otat työskentelytiloissa asiakkaat huomioon eli pyrit etenemään tehtävissä aiheuttaen mahdollisimman vähän ylimääräistä häiriötä. Työ tehdään pääasiassa pareittain.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Mielellään vähintään muutaman vuoden kokemus kirvesmiehen tehtävistä
  • Hyvä tiimihenki on sinulle yksi työnteon kulmakivistä
  • Oma auto käytettävissä
  • Et tingi työturvallisuudesta
  • Otat asiakkaat huomioon ja teet siistiä jälkeä

Katsomme eduksesi:

  • Kokemus remonttipuolelta

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa huoltopäällikkö Uula Seppänen, p. 050 3070351 tai sähköpostitse uula.seppanen@caverion.com.

Hae tehtävään 17.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.