06/14/2024 05:20:20

Sähköasentaja (2 paikkaa)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähköasentaja (2 paikkaa)
Hakuaika päättyy:
14.07.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Hämeenlinna, Hyvinkää

Sähköalan ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt kahta sähköasentajaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan ja Hyvinkäälle.

Päivittäiseen työhösi kuuluu työskentelyä urakkaryhmämme jäsenenä monipuolisissa asiakaskohteissamme, joita ovat laidasta laitaan mm. liikekiinteistöt ja kunnalliset toimijat. Työhönottopaikkakuntasi on Hämeenlinna ja asiakaskohteemme sijaitsevat pääsääntöisesti Hämeenlinnan ja Hyvinkään alueella. Voit olla urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja, tai jo kokeneempi sähköalan konkari; perehdytämme sinut tehtävään hyvin! Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-15:30.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva koulutus, kuten sähkö- ja/tai automaatioasentaja
  • B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta

Katsomme eduksesi kokemuksen kärkimiehenä toimisesta.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Sami ja Santeri tai Kalle. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä: https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 14.7.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin projektinhoitaja Tuure Tamminen; tuure.tamminen@caverion.com tai +358504359238 (mikäli et tavoita puhelimitse, laitathan viestiä sähköpostilla). Parhaiten tavoitat Tuuren arkisin klo 9–14.