06/25/2024 05:34:23

Asiantuntija tutkimus-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Asiantuntija tutkimus-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviin
Hakuaika päättyy:
02.08.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja asiakaslähtöinen tehtävä rakennuttamis-, valvontapalvelujen parissa? Lisäksi osallistua erityyppisten kiinteistöjen kuntotarkastuksien ja arvioiden laadintaan? Entä miltä kuulostaisi vastuullinen ja vakaa työnantaja, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haluatko päästä osaksi rentoa työyhteisöä, jossa ei turhia kangistella? Jos vastasit kaikkiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt caveria asiantuntijatehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Asiakaskohteet sijaitsevat Oulun seudulla, ja työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Caverionilla vaikutat ihmisten hyvinvointiin ja turvaat yhteiskunnan toimivuutta jokapäiväisessä työssäsi. Pääset tekemään töitä parhaiden työkavereiden kanssa. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen.

Meillä on vankka kokemus hankesuunnittelun ja rakennuttamisen saralta sekä kolmannen osapuolen arvioijana ja valvojana toimimisesta. Työssäsi olet vastuussa tilaajan edun turvaamisesta rakennuttamishankkeissa sekä rakennusteknisten töiden valvonnasta ja turvallisuuskoordinoinnista. Osallistut myös kiinteistöjen nykykunnon ja korjaustarpeiden arviointiin. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi suunnitteluohjausta, hanke- ja urakkasopimusten  tekoa, kosteudenhallintakoordinaattorin tehtäviä, asiakirjojen laatimista ja raportointia. Lisäksi erilaisten kiinteistöjen kuntoarvioiden yhteydessä toimit rakennusteknisenä asiantuntijana tiimissämme.

Mitä tarjoamme sinulle?
Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana, ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana tiimiä hybridimallissa. Oulun toimistolla sinua odottaa noin 14 asiantuntijan mutkaton ja lämminhenkinen tiimi. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään.

Lisäksi sinua odottavat seuraavat edut:

  • Saat vapautta ja vastuuta toteuttaa työt parhaaksi näkemällä tavalla. Ensiluokkaiset työvälineet tukevat työskentelyäsi.
  • Tarjoamme sinulle työterveyspalvelut, liikuntaedut sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.
  • Olemme iso ja vakavarainen yritys. Palkkasi on kilpailukykyinen ja se määräytyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.
  • Meillä on hyvä yhteishenki ja sitoutunut henkilöstö. 91 % henkilöstöstämme kokee työtovereidensa arvostavan heitä. Tutustu muihin tuleviin työcavereihisi caverikirjassa.

Mitä odotamme sinulta?
Meillä tehdään töitä yhdessä oppien ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Haemme tehtävään jo kokemusta kartuttanutta asiantuntijaa, jolla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto.

Rakennuttamisvalvonnassa korostuvat yhteistyötaidot. Menestyt tässä työssä erinomaisesti, jos omaat asiakaslähtöisen ja määrätietoisen otteen työhösi ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti.

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Hienoa, hae pian!

Viimeinen päivä hakea tehtävää on 2.8.2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan elokuun aikana ja niistä ilmoitetaan hakijoille erikseen hakuajan päätyttyä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään tai työskentelyyn liittyen, lisätietoja sinulle antaa tiimiesihenkilöt
Pasi Keränen, 05 0471 7993, pasi.keranen@caverion.com(8.7.2024 klo. 12-17 ja 11.7.2024 klo. 12-15)
Henri Käyrä , 040 1979555, henri.kayra@caverion.com .(17.7.2024 klo. 12-17 ja 24.7.2024 klo. 12-17)