06/29/2023 11:45:13

Tarjouslaskija

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Tarjouslaskija
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Etsitkö uusia haasteita ja luotettavaa, vakaata työnantajaa? Me etsimme tarjouslaskijoita vakituiseen työsuhteeseen tiimimme vahvistukseksi useille paikkakunnille ympäri Suomen. Tule meille caveriksi!

Ensisijaisesti haemme työntekijöitä seuraaville paikkakunnille: pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kemi, Kuopio, Kokkola, Kotka, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Oulu, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa ja Ylivieska.

Tarjouslaskijana tehtäviisi kuuluu tarjouspyyntöjen käsittely ja tarjousten laatiminen niin, että lukitusalan ammattilaisemme pystyvät ratkaisemaan asiakkaamme tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Työssäsi onnistumista tukevat laadukkaat työvälineet ja huipputiimin tuki.

Tarjoamme sinulle

Pelkkä lukko ei tee työpaikasta turvallista, kuten ammattilaisena tiedät.

Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja turvallisena työpaikkana. Me pidämme toisistamme huolta panostamalla työvälineisiin sekä työhyvinvointiin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Meillä on hyvä yhteishenki ja sitoutunut henkilöstö. 91 % henkilöstöstämme kokee työcavereidensa arvostavan heitä (henkilöstötutkimus 2021).

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa liikuntaetu (ePassi) ja kattavat työterveyspalvelut.

Meillä olet turvassa.

Tutustu tuleviin työcavereihisi Caverikirjassa.

Odotamme sinulta

Meillä työt tehdään yhdessä oppien ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Työssäsi onnistumiseen tarvitset:

  • Myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja (Microsoft Office) sekä kykyä viestiä selkeästi suomeksi
  • Turvallisuusalalle sopivan taustan (taustaselvitys tehdään valitulle henkilölle)
  • Aikaisempaa kokemusta lukitusjärjestelmistä ja tarjouslaskennasta

Tiimipelaajuus ja myyntihenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Tarjouslaskijana vastaat siitä, että asiakas saa meiltä häntä parhaiten palvelevat tuotteet ja palvelut.”

-Jussi Aaltojärvi, Head of Safety & Security

Kiinnostuitko?

Tarjouslaskijan tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta:

Myyntipäällikkö Jyrki Pajala; jyrki.pajala@caverion.com tai +358 50 3057950 ja Head of Safety & Security Jussi Aaltojärvi; jussi.aaltojarvi@caverion.com tai +358 40 5195749.

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Johdamme ihmisiä ja suorituskykyä innolla ja välittäen. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat lähes 14 500 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Suomen cavereihin pääset tutustumaan caverikirjassa.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri puolille Suomea – hae sinäkin työcaveriksi!