11/20/2023 08:04:22

Kiinteistöhuoltoasentaja, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kiinteistöhuoltoasentaja, sähkö
Hakuaika päättyy:
17.12.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Saatat olla etsimämme sähköasentaja meidän voittajatiimiimme Vantaalle.

Työpäiväsi koostuvat sähköalan monipuolisista huoltotehtävistä kuten korjaustehtävistä sekä vianetsinnöistä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme julkisista rakennuksista erilaisiin liiketiloihin. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kunnolliset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä

  • Soveltuva sähköalan koulutus kuten sähkö- ja/tai automaatioasentaja
  • Aikaisempi kokemus sähkötöistä siten, että kykenet itsenäiseen työhön
  • Haluat olla tiimin vahva ja yhtenäinen lenkki
  • Ajantasaiset IT-taidot
  • Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon
  • B-ajokortti

Katsomme eduksesi voimassa olevat hätäensiapu-, työturvallisuus- ja tulityökortit, osaamisen kiinteistöhuollosta ja rakennusteknisistä asennustöistä sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tanja Uotinen 050 440 9426 tai sähköpostitse tanja.uotinen@caverion.com.

Hae tehtävää 17.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.