09/20/2023 12:01:05

ERP-järjestelmäasiantuntija, teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
ERP-järjestelmäasiantuntija, teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
06.10.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere

Caverion Industria Oy, Tampere 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Löytyykö sinulta masterdata asiantuntijuutta sekä SAP järjestelmän tuntemusta? Haemme nyt ERP-järjestelmäasiantuntijaa tiimimme vahvistukseksi ensisijaisesti Tampereelle, mutta myös Oulu, Vantaa tai Jyväskylä on järjestettävissä.

Tehtäväsi

ERP-järjestelmäasiantuntijan tehtävässä toimit moniasiakasympäristössä teollisuuden alasta riippumatta pääasiallisesti kunnossapidon masterdatan ja toiminnanohjausjärjestelmien parissa asiakkaan kehitys- ja investointiprojekteissa. 

Tyypilliset työpäivät koostuvat asiakasprojektien eteenpäin viemisestä, projektipalavereista ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta. Toimenkuva rakentuu ajan myötä tekijänsä näköiseksi eli omia vahvuuksia pyritään valjastamaan palvelemaan asiakastarpeita.

Tarjoamme  

Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat asiakkaan teollisuuslaitokselle. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja uskomme siihen, että kun meillä on tyytyväiset työntekijät, se näkyy myös asiakkaan suuntaan. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään – unohtamatta huumoria. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Mitä toivomme sinulta?

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta ERP-järjestelmien parissa työskentelystä.
  • SAP-järjestelmän tuntemusta.
  • Kykyä suunnitella, toteuttaa ja seurata järjestelmäintegraatioita eri järjestelmien välillä.
  • Ongelmanratkaisukykyä ja analyyttista ajattelutapaa.
  • Kommunikointitaitoa ja kykyä toimia tehokkaasti monialaisessa tiimissä.
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikka, sähkötekniikka, automaatio).

Eduksesi katsotaan myös projektinhallintakokemus. Sujuva englannin kielen taito on myös eduksesi. Olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka kykenee kommunikoimaan selkeästi niin tekniselle kuin ei-teknisellekin yleisölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Joona Ringman p. 050 454 4857 tai Joona.Ringman@caverion.com

Hae tehtävää 6.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.