11/16/2023 13:27:14

Teollisuusnosturitarkastaja, huoltoasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Teollisuusnosturitarkastaja, huoltoasentaja
Hakuaika päättyy:
31.12.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Toimintamme laajetessa haemme useita huoltoasentajia teollisuuden nosturitarkastuksiin vakituiseen työsuhteeseen koko Suomen alueelle. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tarkastajana vastaat laitteiden tarkastuksista, sekä huolloista ja varmistat niiden täyttävän asetetut vaatimukset. Keskeistä tehtävässä on noudattaa voimassa olevia säädöksiä, lakeja sekä standardeja. Dokumentoit tekemisesi ja ehdotat tarvittavia korjaustoimenpiteitä. Tulet sijoittumaan sinua lähimpänä olevaan yksikköömme.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja aiempaa kokemusta teollisuuden nosturitarkastusten- ja huoltojen parista. Teollisuusnosturitarkastajan sertifikaatti on eduksesi. Kykenet itsenäiseen työhön, nautit ongelmanratkaisua vaativista tilanteista. Tässä tehtävässä kommunikaatio- ja yhteistyötaidot sekä huolellisuus ovat keskeisessä asemassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Tatu Nurmi 050 588 0280 tai sähköpostitse tatu.nurmi@caverion.com.

Hae tehtävää 31.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.